Vrijstaande

houtkachel uit gent

 

Houtkachels van TiFIRE uit Wetteren, bij Gent, zijn het echte werk. Je geniet hiermee van een aangename warmte, het vlammenspel en het zachte knisperen van het hout: logisch dat vrijstaande houtkachels populair blijven. Lees snel verder en ontdek de vele voordelen van het plaatsen van een van een vrijstaande houthaard in je woning.

 

Voordelen van vrijstaande houtkachels

Een vrijstaande houthaard zorgt voor een huiselijke sfeer, al brengen ze wel wat meer werk met zich mee. Zo dien je te zorgen voor een stapel droog hout voordat de winter begint. Maar, zeg nu zelf, wat is er charmanter dan een brandende vrijstaande houthaard met daarnaast een volle houtmand? Bovendien staan de moderne, vrijstaande houtkachel binnen bekend voor hun hoog rendement. Dat wil zeggen dat je lekker warm kunt stoken, zonder al te veel hout. Met een rendement van maximum 85% zijn de houtkachels een kleine verbruiker. Tineke adviseert jou graag welke vrijstaande houtkachels het best passen bij jouw woning past en welk hout het meest geschikt is. Bij mij kies je uit verschillende merken die stuk voor stuk degelijke houtkachels produceren. Een kleine greep uit het aanbod:

Ben je er niet helemaal uit welke vrijstaande houtkachel het best bij jou past? Dan help ik je graag bij het uitzoeken van een geschikte houtkachel!

 

Bekijk het aanbod en maak een afspraak

Aarzel zeker niet om contact met Tineke op te nemen indien je het perfecte exemplaar hebt gevonden uit het aanbod aan prachtige vrijstaande houtkachels. 

 Breng een bezoek aan de showroom en ontdek het uitgebreide aanbod aan vrijstaande houtkachels! Of ben je op zoek naar een pelletkachel? Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we je om een afspraak te maken via het contactformulier. Indien jouw voorkeur uitgaat naar een huisbezoek, vragen we je om dit aan te geven in het contactformulier. Gelieve daarbij ook relevante informatie en jouw beschikbaarheid te vermelden. Zodat we de afspraak zo goed mogelijk kunnen inplannen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en jou verder te helpen bij het vinden van een geschikte vrijstaande houtkachel. Je bereikt me snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer 0472/ 813 566 of door het contactformulier in te vullen. Ik bezorg je vervolgens zo snel mogelijk meer informatie over kachels op hout!