Een houtkachel van Dik Geurts in regio Berlare

Wist je dat je een houtkachel van Dik Geurts bij Tineke in regio Berlare kunt kopen? Je kunt deze gewoon in de showroom in Wetteren komen bekijken en kopen. TiFIRE beschikt over verschillende soorten houtkachels van verschillende merken. Lees verder en ontdek waarom ik het merk Dik Geurts hoog aanschrijf!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Een kwaliteitsvolle houtkachel van Dik Geurts kopen

Dik Geurts is een Nederlands merk dat al in 1754 opgericht werd en enkel een houtkachel van hoogwaardige kwaliteit garandeert. Inmiddels biedt het merk een toonaangevend assortiment aan gasgestookte haarden en inbouwhaarden op hout aan. Zo vindt ieder wel wat wils. In het aanbod van Dik Geurts vind je hangende en vrijstaande houtkachels, die elk hun eigen voordelen hebben. Ben je niet helemaal zeker welke houtkachel het best in jouw woning past? Geen probleem, dan staat Tineke graag voor jou klaar met gedegen advies op maat. Ben je niet op zoek naar een houtkachel, maar is een pelletkachel meer iets voor jou? Of wil je graag een combinatie van de twee aankopen? Spring dan gerust eens binnen om mijn aanbod te bekijken.

 

Ga voor een houtkachel van een degelijk merk

Een houtkachel van het Nederlandse merk Dik Geurts gaat jaren mee en is makkelijk in onderhoud. Schaf hem daarom vandaag nog aan in mijn showroom. Deze heeft reguliere openingsuren, maar via een afspraak kun je hierbuiten ook langskomen. Contacteer Tineke door te bellen naar het nummer 09/355 94 27.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.