Een houthaard kopen in

Wetteren

Wil je binnenkort een houthaard kopen, dan moet je zeker eens de showroom van TiFIRE uit Wetteren bezoeken. Het knisperende vuur met daarnaast de volle houtmand en af en toe een blok hout erbij om dan het vuur te zien opflakkeren. Een inbouwhaard op hout is pure nostalgie. Wil je voor de volle beleving gaan van een haard? Kies dan voor een inbouwhaard met hout.

 

Voordelen van een houthaard te kopen

Een houthaard, en zeker de open haard, is het gezelligste haardtype om aan te kopen. Daar staat wel tegenover dat het wat werk met zich meebrengt. Zo dien je voldoende droog hout op voorraad te hebben. En moet je, soms door weer en wind, jouw houtmand vullen. Maar dat is snel vergeten zodra je je lekker nestelt in je zetel voor jouw inbouwhaard op vuur. Om de ruimte te verwarmen, kies je het best voor een gesloten houthaard. Daardoor stijgt de warmte in de haard op en ligt het rendement hoger dan bij een open haard. Met andere woorden: met een gesloten haard verbrand je minder hout om het toch lekker warm te maken. Bekijk al de merken wanneer je een houthaard wilt kopen. Zo brengt bijvoorbeeld de inbouwhaard op hout van Austroflamm veel voordelen met zich mee!

 

Vraag informatie over het aanbod

Wil je graag een inbouwhaard op hout? Tineke bekijkt graag de mogelijkheden die het best bij jouw woning passen. Ze vertelt je er graag meer over. Je bent welkom in de showroom om jouw eigen, gloednieuwe houthaard te kopen. Heb je nog vragen over het aanbod of over een specifieke houthaard van Barbas? Contacteer mij dan gerust via het telefoonnummer 0472/ 813 566 of vul het contactformulier in!