Kwalitatieve

pelletkachels nabij Gent

Als je op zoek bent naar een échte kenner waar je verschillende soorten pelletkachels kunt bekijken, dan zit je goed bij Tineke van TiFIRE uit Wetteren, nabij Gent. Ik ben al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verkopen van haarden en kachels. Voor de plaatsing, het onderhoud en eventueel reparatie werk ik samen met echte specialisten. Daarnaast kun je bij Tineke aankloppen voor allerlei andere voorzieningen voor gezelligheid en warmte in je woning. De beste en mooiste pelletkachels vind je zeker in mijn assortiment.

 

Verschillende pelletkachels in mijn showroom

Je bent, zowel tijdens de openingsuren als op afspraak, welkom in mijn showroom in Wetteren, om de pelletkachels te bekijken en te vergelijken. Je vindt hier zeker de perfecte kachel voor je woning. Geraak je er zelf niet helemaal uit? Dan sta ik graag voor je klaar met professioneel advies. Naast pelletkachels vind je bij Tineke in Wetteren nog tal van andere kachels, zoals een houtkachel die ook perfect past binnen je woning. Een pelletkachel is een duurzame investering, aangezien ze niet veel onderhoud vragen, maar wel een hoog rendement beloven. 

 

Breng een bezoek aan mijn uitgebreide showroom

Overweeg je om een pelletkachel te kopen? Of ben je op zoek naar een houtkachel van het merk Charnwood? Bezoek dan gerust de showroom van TiFIRE om mijn ruime aanbod aan pelletkachels te bekijken en te vergelijken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Tineke door te bellen naar 09 / 355 94 27 of door het contactformulier in te vullen. Ik sta je graag te woord.