Kwalitatieve

pelletkachels nabij Gent

Als je op zoek bent naar een échte kenner waar je verschillende soorten pelletkachels kunt bekijken, dan zit je goed bij Tineke van TiFIRE uit Wetteren, nabij Gent. Ik ben al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verkopen van haarden en kachels. Voor de plaatsing, het onderhoud en eventueel reparatie werk ik samen met echte specialisten. Daarnaast kun je bij Tineke aankloppen voor allerlei andere voorzieningen voor gezelligheid en warmte in je woning. De beste en mooiste pelletkachels vind je zeker in mijn assortiment.

 

Verschillende pelletkachels in mijn showroom

Je bent, zowel tijdens de openingsuren als op afspraak, welkom in mijn showroom in Wetteren, om de pelletkachels te bekijken en te vergelijken. Je vindt hier zeker de perfecte kachel voor je woning. Geraak je er zelf niet helemaal uit? Dan sta ik graag voor je klaar met professioneel advies. Naast pelletkachels vind je bij Tineke in Wetteren nog tal van andere kachels, zoals een houtkachel die ook perfect past binnen je woning. 

Welke voordelen heeft een pelletkachel? 

  • Milieuvriendelijk: pelletkachels verbranden houtpellets wat resulteert in een lagere uitstoot van broeikasgassen vergeleken met fossiele brandstoffen. 
  • Hoogrendement: pelletkachels zijn bijzonder efficiënt in het omzetten van de energie in houtpellets naar warmte. Pelletkachels hebben bovendien een hoog rendement, wat betekent dat er weinig energie verloren gaat.
  • Comfortabel in gebruik: bijzonder veel pelletkachels zijn voorzien van automatische ontsteking en temperatuurregeling. Hierdoor kunnen ze zichzelf aanpassen aan de gewenste temperatuur, wat zorgt voor een moeiteloze en constante warmtevoorziening.
  • Programmeerbaar: sommige pelletkachels kunnen worden geprogrammeerd om op specifieke tijden aan en uit te gaan, waardoor u de verwarming kunt aanpassen aan uw dagelijkse routine.
  • Beperkt qua onderhoud: pelletkachels hebben minder onderhoud nodig dan traditionele houtkachels.

Bezoek onze showroom of vraag jouw huisbezoek aan

Op zoek naar een pelletkachel? Breng een bezoek aan mijn showroom en ontdek het uitgebreide aanbod aan vrijstaande pelletkachels! Of ben je op zoek naar een houtkachel? Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we je om een afspraak te maken via het contactformulier op onze website. Indien jouw voorkeur uitgaat naar een huisbezoek, vragen we je om dit aan te geven in het contactformulier. Gelieve daarbij ook relevante informatie en jouw beschikbaarheid te vermelden, zodat we de afspraak zo goed mogelijk kunnen inplannen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en jou verder te helpen bij het vinden van een geschikte pelletkachel. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Tineke door te bellen naar 0472/ 813 566 of door het contactformulier in te vullen. Ik sta je graag te woord.