Een pellethaard voor

jouw huis

Tineke van TiFIRE in Wetteren is fan van een degelijke pellethaard voor je woning in regio Wondelgem. Waarom? Omdat je de aangename warmte krijgt van een houtvuur, maar met een lagere energiekost. Bovendien is dit de beste keuze voor het milieu. Als je wilt verwarmen zonder zorgen, dan zijn inbouwhaarden met pellets de beste keuze.

 

De voordelen van een pellethaard

Pellets zijn een ecologisch verantwoord product, want ze bestaan uit geperst houtafval. Er worden dus geen extra bomen gekapt om de pellets te maken. Doordat de pellets bijna volledig worden omgezet in warmte, zorgen ze voor een hoog rendement. Deze inbouwhaard zorgt voor een propere verbranding met weinig fijn stof en een lage CO2-uitstoot. Een inbouwhaard met pellets is dus niet alleen de milieuvriendelijkste haard, maar ook de zuinigste. Voor welke haard of kachel je ook kiest, bij TiFire koop je altijd producten van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ik zet graag de voordelen van een pellethaard nog even op een rijtje:

  • Een uitzonderlijk stille werking
  • Een zelfreinigend systeem
  • Geen stof in jouw living
  • Automatische regeling van de kamertemperatuur
  • Minimaal stroomverbruik

Daar blijft het echter niet bij. Naast het feit dat je jarenlang kunt genieten van je nieuwe pellethaard, geniet je ook van jarenlange service. Allereerst zorgen de specialisten waarop ik een beroep doe voor een kwalitatief goed afgewerkte plaatsing van de pellethaard. Daarnaast neem ik ook graag het vervangen van een onderdeel, indien dit nodig is, voor mijn rekening!

 

Kies voor kwaliteit

Wil je meer weten over de pellethaard en zijn voordelen? Of ben je op zoek naar een speciaal merk, zoals een pelletkachel van Rika? Tineke staat je bij met raad en daad. Je kunt hiervoor bellen naar 0472/ 813 566 of snel en eenvoudig het contactformulier invullen. Ik neem vervolgens snel contact met je op!