Van het merk Nordic Fire een prachtige houtkachel

Ken jij het merk Nordic Fire al en wil je hier graag een kwaliteitsvolle houtkachel van kopen? Dan kan je perfect terecht bij TiFIRE in Wetteren! In de showroom van Tineke ontdek je prachtige houtkachels, die perfect in elk type interieur passen. Bekijk mijn aanbod en kies jouw favoriete kachel uit!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Kies voor Nordic Fire wanneer je een houtkachel gaat kopen

Een houtkachel brengt niet alleen warmte in je woning, maar ook gezelligheid en comfort. Heb je een lange dag op het werk gehad of wil je in het weekend lekker ontspannen aan het haardvuur? Misschien ben je wel een grote wandeling gaan maken en wil je opwarmen voor een knetterend houtvuur. Dat en zoveel meer is perfect mogelijk door een houtkachel van Nordic Fire te kopen. Tineke van TiFIRE helpt je overigens graag bij het uitkiezen van een prachtige houtkachel, die perfect in je woning past. Beschik je niet over een schoorsteen die nodig is voor het plaatsen van een inbouwhaard op hout? Dan is een pelletkachel vast en zeker iets voor jou.

 

Kom langs in mijn showroom in Wetteren

Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod of wil je meteen een houtkachel van Nordic Fire kopen? Dan nodig ik jou graag uit in onze showroom in Wetteren! Ik beschik over reguliere openingsuren, maar het is ook mogelijk een afspraak hierbuiten te maken. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 09/355 94 27 of door het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.