Houtkachel van Austroflamm

Wil je graag een gloednieuwe houtkachel van Austroflamm aanschaffen? Dan is de showroom van TiFIRE in Wetteren de perfecte plaats voor jou. Duik in het enorme aanbod aan houtkachels van Tineke en kies jouw favoriete houtkachel van het toonaangevende Oostenrijkse merk Austroflamm uit. Op die manier geniet je snel van een heerlijke, gezellige warmte in jouw woning!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Kies voor een oerdegelijke houtkachel van Austroflamm

Ben je nog op zoek naar een uitstekend merk dat over de beste kachels beschikt? Dan is de houtkachel van Austroflamm perfect voor jou. Het merk combineert design met een praktische kant, waardoor jij geniet van een makkelijk onderhoud van de houtkachel, maar tegelijkertijd een gezellige warmte hebt in huis! Ben je toch niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van een houtkachel van Austroflamm, maar ben je op zoek naar een ander merk? Dan zijn de houtkachels van Nordic Fire zeker en vast iets voor jou! Vraag gerust advies over de houtkachels aan Tineke.

 

Vraag naar deskundig en ervaren advies

Wil je meer weten over de specificaties van een houtkachel van Austroflamm? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel me op het nummer 09/355 94 27. Wil je nog wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de nieuwste aanbiedingen in de koopjeshoek en maak een afspraak!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.