Een houtkachel van Charnwood kopen

Wil je al even een houtkachel aanschaffen van het merk Charnwood? Dan kom je het best een keer langs in de showroom van TiFIRE in Wetteren. Hier vind je vast en zeker dé houtkachel van Charnwood voor je woning in de ruime omgeving van Aalst. Wil je meer te weten komen over Charnwood en de houtkachels die het toonaangevende merk verkoopt? Lees dan snel verder en ontdek er alles over.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

De specificaties van een houtkachel van Charnwood

De houtkachel van Charnwood die je kiest, wordt volledig in Engeland gemaakt door geschoolde werknemers en hoogkwalitatieve machines. Elke houtkachel van het merk wordt gemaakt om duurzaam te zijn en lang mee te gaan. Deze kachels beschikken over een maximale verbranding en hebben een stijlvolle, klassieke en sobere uitstraling. Daarnaast zijn ze goed voor het milieu, zijn ze eenvoudig in onderhoud én voldoen ze aan de strengste veiligheidseisen. Ben je toch op zoek naar een ander soort houtkachel dan die van Charnwood? Bekijk dan zeker ook de houtkachels van de volgende kwaliteitsmerken:

En nog veel meer! Ben je niet helemaal zeker welke houtkachel je juist zoekt? Geen probleem! Tineke helpt je graag bij het uitzoeken van de perfecte kachel.

 

Bekijk de koopjeshoek

Ben je benieuwd naar mijn aanbiedingen? Dan neem je het best eens een kijkje in de koopjeshoek. Daar vind je vast en zeker de perfecte houtkachel. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Dan doe je dat snel en eenvoudig door het contactformulier in te vullen of me te bellen via het nummer 09/355 94 27.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.