Een houtkachel van Jidé in regio Berlare

Wil je graag een houtkachel van het oerdegelijke merk Jidé kopen in de omgeving van Berlare? Kom dan gerust eens langs in de showroom in Wetteren! Tineke van TiFIRE heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan en helpt je graag bij het uitkiezen van de perfecte houtkachel voor jouw woning.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Een houtkachel van het kwaliteitsvolle merk Jidé kopen

Jidé is een 100% Belgisch merk dat al jaren de beste houtkachel voor jou produceert. Vroeger diende een houtkachel enkel om je woning te verwarmen, maar vandaag gaat de functionaliteit verder dan dat. Een houtkachel zorgt namelijk voor een gezellige sfeer, knusheid en comfort in je woning. Naast een kwaliteitsvolle houtkachel kun je van het merk Jidé nog tal van andere voorzieningen terugvinden, zoals inbouwhaarden en haarden voor buitenshuis. Het merk beschikt over de perfecte houtkachel voor elk type interieur.

 

Ontdek de kachels van Jidé

Ben je op zoek naar een houtkachel van Jidé? Dan kun je je zoektocht nu staken en langskomen in mijn showroom. Heb je nog vragen over de houtkachels of ben je eerder op zoek naar een ander merk? Bekijk dan het ruime aanbod van Barbas eens. Contacteer Tineke snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer 09/355 94 27. Duik ook eens in de koopjeshoek om mijn aanbiedingen te bekijken!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.