Pelletkachel van Austroflamm

Wanneer je een pelletkachel van het merk Austroflamm zoekt in Wetteren of elders in de omgeving van Gent, zit je bij Tineke zeker goed. TiFIRE, dat is Tineke die gespecialiseerd is in het verzorgen van mooie verwarmingsoplossingen op maat. Daarbij maak ik gebruik van de beste merken en zorg ik voor uitgebreide service na de aankoop. Met technische ondersteuning, zoals herstel en onderhoud, blijft je pelletkachel van Austroflamm voor lange tijd je huis verwarmen.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Een prachtige en handige pelletkachel van Austroflamm

Ik zorg ervoor dat de pelletkachel van Austroflamm die ik aanbied en uitkies voor jou, perfect past bij je woning. Elke pelletkachel van de Oostenrijkse firma Austroflamm produceert moderne en stijlvolle pelletkachels met een zeer hoog rendement en extreem lage co-emissies in alle mogelijke prijsklassen. Brandtechnisch zijn ze de top van de markt! Daarnaast kun je ook rekenen op vele andere betrouwbare merken die ik voor jou ter beschikking stel. Denk hierbij aan de volgende merken:

En nog veel meer andere toonaangevende namen. Een pelletkachel, en zeker van het merk Austroflamm, biedt verschillende voordelen. Zo is deze gebruiksvriendelijk, heeft deze enkel goedkope brandstof nodig, heb je geen traditionele schoorsteen nodig en heeft de kachel een neutrale koolstofbalans. Ik kijk graag met jou naar de gepaste oplossing voor jouw woning zodat je deze optimaal kunt verwarmen.

 

Kom bij me langs en ontdek de mogelijkheden

Zou je graag bij Tineke een kwaliteitsvolle pelletkachel van Austroflamm kopen om je woning gezellig te maken én te verwarmen? Dan nodig ik je graag uit om een keer langs te komen in de uitgebreide showroom. Ik open de showroom zelfs op afspraak, zodat je de tijd hebt om met mij de verschillende opties te ontdekken. Ik ga namelijk vaak op afspraak bij een klant en wil op deze manier alsnog tijd voor jou vrijmaken. Neem vandaag nog contact met me op door te bellen naar 09 / 355 94 27 of door het contactformulier in te vullen. Ik koppel zo snel mogelijk naar je terug met meer informatie over een pelletkachel van Austroflamm. Zo ontdek jij wat ik als betrouwbare partner jou allemaal aanbied.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.