Verdeler van Thermorossi pelletkachels

Als je op zoek bent naar Thermorossi pelletkachels voor je woning in Wondelgem, moet je bij Tineke als officiële verdeler in Wetteren zijn. Bij TiFIRE leg ik maar al te graag uit hoe je het meeste uit dit voortreffelijke merk haalt. De specialisten die ik inschakel, bieden een uitgebreide technische ondersteuning aan en kennen de apparatuur van Thermorossi zeer goed. Zo bied ik na de verkoop ook uitstekende service aan bij een onderhoud of herstel. Twijfel daarom niet om eens te kijken naar de pelletkachels van Thermorossi die Tineke als verdeler aanbiedt voor je woning!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Van het merk Thermorossi vind je de beste pelletkachels bij mij als verdeler

De tientallen jaren aan ervaring die het merk Thermorossi in zijn pelletkachels heeft verwerkt, staan bij mij volledig voor jou ter beschikking. Als een van de meest innovatieve en geavanceerde merken op het vlak van verwarmingstechnologieën, maak je met de pelletkachels van Thermorossi een uitstekende keuze voor je woning. Daarnaast beschikt Tineke over andere voortreffelijke merken zoals:

En nog veel meer! Kom daarom zeker eens langs in de showroom en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

 

Maak een afspraak of kom eens langs

Zoek je een kachel voor jouw woning en wil je graag langskomen en ontdekken welke pelletkachels van Thermorossi Tineke aanbiedt als professionele verdeler? Dan ben je altijd welkom in de showroom, die we ook opendoen op afspraak. Neem contact met me op door te bellen naar 09 / 355 94 27 en ontdek wat ik als verdeler in kachels voor jou kan betekenen op het vlak van pelletkachels van Thermorossi!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.