Nordica Extraflame

Een Nordica Extraflame is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een goede pelletkachel in Wetteren of de ruime omgeving van Gent. Tineke van TiFIRE zorgt ervoor dat de kachel perfect in je woning past. Reken daarom op mij voor een kwalitatieve en mooie Nordica Extraflame kachel voor je woning.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Kies voor Nordica Extraflame of een andere pelletkachel

Wanneer je voor je woning een pelletkachel van Nordica Extraflame aankoopt, reken je op mijn uitvoerige service na de verkoop. Ik neem namelijk graag het onderhoud en het eventuele herstel van de kachel voor mijn rekening. Op die manier blijft de kachel zo lang mogelijk naar behoren functioneren en heb je optimaal genot van het apparaat. Beschikt Nordica Extraflame niet over de gewenste kachel? Dan is mijn aanbod rijk aan andere opties zoals:

Ik help graag met advies op maat, zodat jij altijd voor de juiste Nordica Extraflame kiest. Bekijk zeker ook even het koophoekje, daar vind je nog tal van andere pelletkachels!

 

Schakel mijn diensten in

Ben je voor jouw woning op zoek naar een kachel en wil je graag eens langskomen in de showroom om een showmodel van een Nordica Extraflame te bezichtigen? Dan kun je tijdens de openingsuren langskomen of een afspraak maken. Ik ben namelijk vaak op klantbezoek maar stel graag de showroom open voor jou om alle merken en kachels af te toetsen. Zo vind jij hét perfecte product voor je woning. Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 09/355 94 27 of via het contactformulier.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.