Een pelletkachel van Nordic Fire in regio Aalst

Ben je op zoek naar een pelletkachel van het merk Nordic Fire, en dat in de wijde omgeving van Aalst? Spring dan eens binnen in de showroom van TiFIRE in Wetteren om de opties te bekijken en een pelletkachel van Nordic Fire aan te schaffen. Lees verder en ontdek de vele voordelen van een pelletkachel van het oerdegelijke en Nederlandse bedrijf.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Waarom je voor een pelletkachel van Nordic Fire moet kiezen

Een pelletkachel van Nordic Fire beschikt over tal van voordelen. Zo zijn de pelletkachels zuinig, stil, gaan ze lang mee én zijn ze eenvoudig in gebruik dankzij hun zelfreinigende functie. Met andere woorden, Nordic Fire denkt aan het milieu én aan je portemonnee. Kiezen voor een pelletkachel van Nordic Fire of een ander merk, zoals een pelletkachel van Saey, is een goede keuze wanneer je niet beschikt over een traditionele schoorsteen die je wel nodig hebt voor bijvoorbeeld een houthaard. Daarnaast zijn pellets niet duur in aankoop en hebben ze een hoog rendement. Wil je de voordelen van een pelletkachel en bijvoorbeeld een cv-haard combineren? Dan kies je bij Tineke voor een combikachel.

 

Steek jouw licht op in mijn showroom

Ben je ervan overtuigd dat Nordic Fire hét perfecte merk is voor jou en wil je graag een houtkachel aankopen? Kom dan langs in mijn showroom tijdens de reguliere openingstijden of maak een afspraak om op een ander moment te kunnen langskomen. Dat doe je door te bellen naar het nummer 09/355 94 27 of door het contactformulier in te vullen. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk dan ook even de koopjeshoek.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.