Verdeler van Rika pelletkachel nabij Wondelgem

Voor een Rika pelletkachel moet je bij Tineke als erkende verdeler in Wetteren zijn, vlak bij Wondelgem. Bij TiFIRE vind je een ruim aanbod aan kachels en inbouwhaarden die ik tentoonstel in mijn showroom in de ruime regio rond Wondelgem. Met jaren aan ervaring als verdeler vind ik ongetwijfeld dé perfecte pelletkachel van Rika voor jou.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Haal je Rika pelletkachel bij mij als verdeler

Als verdeler van onder andere het merk Rika kun je bij Tineke de perfecte pelletkachel halen. Een pellethaard heeft een zeer hoog rendement op goedkope brandstof waarvoor je geen traditionele schoorsteen nodig hebt. Ik overloop graag samen de voordelen van het toestel en bekijk hoe ik precies maatwerk kan laten verrichten zodat de pelletkachel perfect binnen je woning past. Ik zorg ook voor service na de verkoop, zodat je op mij rekent voor een grondig onderhoud of doeltreffend herstel van je kachel. Ontdek daarnaast andere merken die ik aanbied zoals Nordica Extraflame.2

 

Neem contact met me op voor meer informatie

Zou je graag bij Tineke als verdeler willen langskomen om een pelletkachel van het toonaangevende merk Rika te kopen? Dan kun je altijd een bezoek brengen aan de showroom of een afspraak maken om met mij de verschillende opties te overlopen. Op die manier maak je zeker en vast de juiste keuze voor je woning. Je kunt snel en eenvoudig contact opnemen met Tineke door te bellen naar het telefoonnummer 09/355 94 27.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.