Een pelletkachel van Saey kopen bij mij in Wetteren

Denk je eraan een pelletkachel van het hoogstaande merk Saey te kopen in een showroom in Wetteren? Dan verwelkomt Tinneke van TiFIRE jou graag. Een pelletkachel is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Lees verder en ontdek waarom je voor een kachel van Saey moet kiezen.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Waarom je voor een pelletkachel van Saey moet kiezen

Een pelletkachel van Saey heeft een hoog rendement, en dat terwijl je geen dure brandstof hoef te kopen. Daarnaast is het, in tegenstelling tot in het geval van een houthaard, niet nodig om over een traditionele schoorsteen te beschikken. Ook heeft een pelletkachel niet veel onderhoud nodig en is deze duurzaam en milieubewust. En het grootste voordeel? Een pelletkachel is naast lekker warm, ook super gezellig! Ken je de pelletkachels van Saey al en wil je graag een keer een ander merk uitproberen? Dan beschikt Tineke ook onder meer over een MCZ-pelletkachel voor jou!

 

Koop jouw pelletkachel bij Tineke

Aarzel niet en koop vandaag nog jouw favoriete pelletkachel van Saey. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen? Dan bekijk je gerust alvast even de koopjeshoek. Wil je graag een afspraak maken? Dan bereik je Tineke via het nummer 09/355 94 27 of via mijn contactformulier. Tineke verwelkomt je graag in de showroom!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.