Combikachel

Als je voor je woning in Merelbeke een kachel zoekt waarmee je zowel houtblokken als pellets kunt stoken, dan is een combikachel van TiFIRE uit Wetteren, in de buurt van Merelbeke, een goede optie. Dankzij een volledig automatische brandstofdetectie kun je de kachel met houtblokken en pellets stoken. Ik reken op echte specialisten voor de plaatsing van een kachel. Ieder zijn vak dus!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Combikachel: comfort en zuinigheid

TiFire heeft een groot aanbod aan haarden en kachels. Een combikachel van Rika heeft alles wat je van een kachel verlangt: comfort en zuinigheid, warmte en behaaglijkheid. Een sensor in de kachel herkent automatisch met welke brandstof hij wordt gevoed en regelt zelfstandig de luchttoevoer. Je geniet zorgeloos van het gemak dat een combikachel biedt. Met behulp van een aanraakscherm met groot bedieningspaneel kun je de combikachel op gebruiksvriendelijke wijze afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Momenteel is de combikachel, afkomstig van de Oostenrijkse kachelbouwer Rika, de grootste innovatie op het gebied van houthaarden die je koopt bij mij.

 

Kom langs in onze showroom

Ben je benieuwd naar de gemakken die de combikachel te bieden heeft voor je woning? Kom dan eens langs in de showroom en bekijk al de koopjes. Hier vind je alle kachels en haarden die je zoekt, zoals een pelletkachel van Nordic Fire. Naast de reguliere openingstijden is de showroom ook geopend op afspraak. Wil je een afspraak maken om samen te bekijken welk merk, soort en type past bij jouw woning, noden en wensen? Of heb je nog vragen? Bel gerust naar 09 / 355 94 27.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.