Kachel vervangen

Heb je in je woning in Gentbrugge of Wetteren een oude kachel of houtkachel en wil je deze vervangen door een modern exemplaar? Dan ben je van harte welkom in de showroom van TiFIRE in Wetteren om de mogelijkheden te bekijken. Al de kachels die ik in mijn aanbod heb, voldoen aan de recente regelgeving. Kijk je er ook al naar uit om te genieten van de warmte en gezelligheid van je nieuwe kachel? Kom dan bij mij langs als je de oude houtkachel in je woning wilt vervangen door een nieuw exemplaar.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Waarom is het interessant om een oude kachel of houtkachel te vervangen?

Hoe ouder je houtkachel, hoe meer fijnstof deze produceert. Wil je ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is het een goed idee om de houtkachel die nu in je woning staat, te vervangen door een pelletkachel of te kiezen voor een andere moderne kachel die voldoet aan alle recente regelgevingen.

 

Kies uit een ruim assortiment

Als je je houtkachel wilt vervangen of een nieuwe kachel gaat kopen, heb je bij Tineke de keuze uit de volgende soorten vrijstaande kachels:

  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Gaskachels

Uiteraard doet Tineke meer dan het vervangen van je houtkachel. Hiernaast kun je bij mij terecht voor onder andere inbouwhaarden van het merk Dovre. Je kiest bij mij altijd voor een product van de hoogste kwaliteit aan een scherpe prijs en je rekent op persoonlijk advies op maat. Daarbij profiteer je met je nieuwe kachel van een optimaal rendement, waardoor je nog meer geniet van de warmte en gezelligheid.

 

Geniet van een uitgebreide dienstverlening

Als je jouw houtkachel gaat vervangen door een nieuwe, komen de specialisten waarmee ik samenwerk graag bij je langs voor een correcte plaatsing en een mooie afwerking. Ook na de aankoop geniet je nog van mijn dienstverlening. Wil je de voordelen van het vervangen van je oude kachel ontdekken? Kom dan snel langs in de toonzaal. Heb je nog vragen over het vervangen van de kachel in je woning of ben je geïnteresseerd in het kopen van een houthaard? Neem dan gerust contact met Tineke op door te bellen naar 09 / 355 94 27 of door het contactformulier in te vullen.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.