Van het merk Barbas een houthaard

Zoek je van het merk Barbas een houthaard in de omgeving van Wondelgem? Dan moet je zeker bij TiFIRE in Wetteren zijn! TiFIRE, dat is Tineke. Al meer dan 20 jaar ga ik met een grote passie op zoek naar de kachel of haard die perfect is voor jouw woning. Lees verder en ontdek alle voordelen van het oerdegelijke merk Barbas!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Van het merk Barbas heb ik een houthaard aan de beste prijs

Overweeg je een Barbas houthaard aan te kopen voor jouw woning? Bij TiFire vind je diverse houthaarden in mijn ruime assortiment, waaronder houthaarden van het merk Barbas. Met een houthaard geniet je steeds van een heerlijke knisperend houtvuur dat niet alleen lekker warm is, maar ook gezellig en knus. Vind je niet meteen de perfecte houthaard voor jouw woning? Dan help ik je graag verder! Daarnaast neem ik ook alle diensten die, na verkoop, bij een houthaard van Barbas of van een ander merk komen kijken, voor mijn rekening. Zo vertrouw je op mij voor onderhoud, herstel, vervanging en meer!

 

Bezoek mijn showroom die open is op afspraak

Woon je in de omgeving van Wondelgem en ben je benieuwd hoe een houthaard van Barbas of de kachels van andere merken eruitzien? Dan kan je bij Tineke terecht! Bezoek de showroom, die naast de reguliere openingstijden geopend is op afspraak. Wil je een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom of heb je nog vragen over een houthaard van Barbas? Bel dan naar 09 / 355 94 27 of vul het contactformulier in.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.