Koop van Austroflamm een mooie inbouwhaard

Wil je graag van het Oostenrijkse merk Austroflamm een inbouwhaard laten installeren? Dan kom je best eens langs in de showroom van TiFIRE in Wetteren. Ik ben Tineke en ik beschik over verschillende inbouwhaarden van diverse merken, waaronder het toonaangevende Austroflamm. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Kies voor Austroflamm als je een inbouwhaard gaat kopen

Austroflamm is een uitstekend merk wanneer je eraan denkt een inbouwhaard te kopen. Zo staat het Oostenrijkse merk bekend om zijn sfeervolle design. Op die manier verwarm je niet enkel je woning op een duurzame manier, je hebt ook nog een mooi decorstuk om naar te kijken! Daarnaast is een inbouwhaard op hout gezellig en knus in de winter. Wie geniet er nu niet van het knisperend geluid van een brandend haardvuur? Zit er tussen het aanbod van Austroflamm niet helemaal de inbouwhaard die je zoekt? Kijk dan gerust eens naar de inbouwhaarden van Dovre in mijn showroom of doe alvast wat inspiratie op in de koopjeshoek!

 

Kies jouw favoriete inbouwhaard uit

Ben je overtuigd van de vele voordelen van een inbouwhaard van het merk Austroflamm? Super! Kom dan langs in mijn showroom om jouw favoriete houthaard uit te kiezen en te bestellen. Ik beschik over reguliere openingsuren, maar indien deze niet passen, maken we een afspraak zodat je alsnog kunt langskomen! Maak een afspraak via het telefoonnummer 09 / 355 94 27.

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.