MCZ pelletkachels voor je woning in Wetteren

Bij TiFIRE uit Wetteren vind je verschillende MCZ pelletkachels voor jouw woning in bijvoorbeeld Oosterzele. TiFire, dat is Tineke. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in alles wat met haarden en kachels te maken heeft. Voor de plaatsing van de pelletkachels van MCZ doe ik een beroep op echte specialisten. Op deze manier bouw ik een solide relatie met mijn cliënteel op. Ben je benieuwd welke MCZ pelletkachels je bij Tineke kan krijgen voor in jouw woning in regio Wetteren en Oosterzele? Kom dan in de showroom het aanbod aan kachels aanschouwen.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

MCZ pelletkachels hebben vele voordelen voor jouw woning

Bij ons tref je een zeer groot assortiment aan pellethaarden. Bij mij vind je ook steeds een MCZ pelletkachel aan de beste prijs. Deze kachels brengen veel voordelen met zich mee. Aangezien je jouw kachel met behulp van een afstandsbediening regelt en de kachels zelfreinigend zijn, zijn ze makkelijk in gebruik en onderhoud. Bovendien zijn MCZ pelletkachels uitzonderlijk stil, verspreiden ze op een natuurlijke manier de warmte en gebruiken ze weinig stroom; allemaal voordelen voor je woning. Na de aankoop van een MCZ pelletkachel stijgen je energiekosten niet. Overigens kan ik, indien dit nodig is, nog jaren na jouw aankoop nieuwe onderdelen voor jouw kachel leveren. Ik garandeer dat transparantie én klantvriendelijkheid onze hoogste prioriteit zijn en dat zie je ook in mijn werkwijze.

 

Kom langs of contacteer me

Heb je in het aanbod aan MCZ pelletkachels een exemplaar gevonden dat perfect past in je woning, zoals een pelletkachel van Saey? Je mag deze altijd stellen aan Tineke van TiFIRE uit Wetteren. Je kunt hiervoor langskomen in de winkel, maar je kunt ook bellen naar 09 / 355 94 27 of het contactformulier invullen. Ik help je graag bij het uitkiezen van de perfecte MCZ pelletkachel!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.