Van het merk Dovre een inbouwhaard kopen

Heb je al een keer aan het merk Dovre gedacht wanneer je een inbouwhaard op hout gaat kopen? In de showroom van TiFIRE in Wetteren bekijk je het gehele aanbod en kies je je favoriet uit. Tineke, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in haarden en kachels, helpt je graag bij het uitkiezen van de geschikte inbouwhaard op hout van het toonaangevende merk Dovre.

Begeleiding
naar de juiste kachel of haard

Uitgebreid assortiment
met meerdere merken

Plaatsing, herstelling en onderhoud door vakspecialisten

Kies je voor een kachel of een haard? En welk type brandstof?

Tineke begeleidt je naar de juiste keuze. Vraag vrijblijvend meer informatie.

Denk aan het merk Dovre voor het kopen van een inbouwhaard

Kiezen voor een inbouwhaard op hout van het merk Dovre, brengt tal van voordelen met zich mee. Niet alleen verwarm je je huis op een duurzame en vrij goedkope manier, een houthaard geeft ook een gezellige extra in je woning. Knus voor het knetterend haardvuur zitten met een goede film of een goed boek, het is jouw moment om volledig tot rust te kunnen komen. Is Dovre toch niet helemaal de stijl die je zoekt bij het kopen van een inbouwhaard op hout? Geen probleem! Tineke beschikt nog over tal van andere merken, waaronder inbouwhaarden van Austroflamm. Heb je geen traditionele schoorsteen, die je nodig heeft voor een inbouwhaard op hout? Dan is een gezellige en milieuvriendelijke pelletkachel dé oplossing voor jou.

 

Ga voor een gezellige inbouwhaard

Heb jij je favoriete inbouwhaard op hout van Dovre al gekozen? Super! Kom dan langs in mijn showroom of kijk in de koopjeshoek. Voor een afspraak contacteer je Tineke gerust. Dat doe je via het telefoonnummer 09/355 94 27 of door mijn contactformulier in te vullen. Tineke koppelt vervolgens zo snel mogelijk naar jou terug met meer informatie!

Maak een afspraak of vraag een gratis offerte

Contact

info@tifire.be
09 355 94 27

Warandelaan 1a, 9320 Wetteren
Routebeschrijving

BE 0420 708 202

 

Openingsuren

Onze showroom is vrij te bezoeken op:
Ma, di, do, vrij, zat: 13u tot 16u

Voor andere momenten kan je een afspraak maken.